Het begin ....
Door: Suzanne
Blijf op de hoogte en volg Suzanne
12 September 2010 | Oostenrijk, Krems an der Donau
Ik heb me bedacht dat het voor mij veel eenvoudiger is om iedereen te gelijk tijd op de hoogte te brengen van al mijn avonturen, dan jullie allemaal losse mailtjes te sturen, dus daarom een nieuwe waar ben jij.nu.
Om te beginnen met de reis hier naar toe, die is soepel verlopen. Het ging zelfs sneller als verwacht en daarom zijn we al. Ik ben vanmiddag met papa en mam aangekomen bij mijn kamer. Ik kon kiezen uit 2 kamers, ik heb uit eindelijk voor de grootste gekozen. Deze heeft een slaapkamer aan de voorkant het gebouw en een kleinere kamer waarin je binnen komt aan de achterkant van het gebouw, in de kleine kamer, deze is trouwens groter als mijn slaapkamer thuis zit een apart eigen toilet en douche met wastafel.
De slaapkamer heeft een raam een 2 persoonsbed een kleding kast, een klein kastje, een tv met alleen duitse zenders, geen nederlands natuurlijk, maar ook geen oostenrijks, dat is vreemd. Verder staat er nog een kastje, op mijn picasa site, waarvan de link onderaan staat zien jullie een paar foto's daarna was mijn batterij op.
In het kleinere kamertje staat nog een bank en een gigantische kleding kast. Maar dit kamertje is nogal donker doordat de raam wat raar zit.
Maar dat is wel even genoeg over de kamer. Vanmiddag zijn we nog even bij Chen geweest, even een kleine introductie, Chen studeert ook aan de NHTV, maar komt uit China. We hadden 2 tassen voor haar mee genomen vanuit Nederland zodat ze die niet op en neer naar China hoefde te slepen. Maar we hebben haar spullen bij haar langs gebracht en ik heb nog een tijdje staan kletsen. En volgens zijn we, pap en mam en ik uit eten geweest. Toen ben ik met pap en mam mee gelopen naar de camping, daar heb ik te fiets gepakt en terug gefietst naar mijn kamer.
Hier heb ik vervolgens genoten van een wel verdiende douche en ben ik begonnen met dit verhaal.
Morgen ga ik eerst naar de drogist inkomen doen vervolgens samen met Chen en haar kamergenootje naar de gemeenten en daarna samen met papa en mam boodschappen doe en dan heb ik dinsdag alweer mijn eerste schooldag.
Groetjes
Suzanne
foto:
12 September 2010 - 19:32
Lidi:
Hoi Suus,
Fijn dat alles zo vlot verlopen is.
Wij hopen dat je een leuke studietijd in Krems zult hebben.
Geniet ervan!
We zullen je volgen...
groetjes(ook aan pap en mam) van Ton en Lidi -
12 September 2010 - 22:02
Nathalie:
Hey,
Wat leuk om nu al iets van je te horen! Je kamertje ziet er goed uit. Best groot! Lijkt me wel fijn dat je daar al iemand kent of niet?
Nou heel veel succes en plezier daar! Ik zal je verhalen volgen.
Nathalie -
13 September 2010 - 08:02
Loes:
Ha Suus!
Leuk dat je een verslag bijhoudt, Super! Ik ben benieuwd naar je berichtjes!
groetjes uit Woerden
Loes -
13 September 2010 - 09:23
Anneke:
Hey Suus!
Veel plezier in Krems! Hopelijk post je veel berichtjes zodat we kunnen volgen wat je allemaal meemaakt. Je kamer ziet er iig leuk uit op de foto's :)
Anneke