Andere stad zelfde geluid - Reisverslag uit Praag, Tsjechische Republiek van Suzanne Stokbroeks - WaarBenJij.nu Andere stad zelfde geluid - Reisverslag uit Praag, Tsjechische Republiek van Suzanne Stokbroeks - WaarBenJij.nu

Andere stad zelfde geluid

Door: Suzanne

Blijf op de hoogte en volg Suzanne

09 Oktober 2010 | Tsjechische Republiek, Praag

Hez allemaal,

even een korte update terwijl ik wacht op mijn reisgenootje die nog even moest douchen.

Ik ben afgelopen zondag inderdaad naar Bratislava geweest, wat een mooie stad is, maar ook verrassend overzichtelijk omdat het klein is.

Ik heb het deze week rustig aan gedaan. Ik ben dinsdag nog voor school naar een prachtig beurs gebouw in Wenen geweest, waar ik een gewelldige leying heb bijgewoond van de oprichter van de clini clowns, yo lachen.

Gister ben ik samen met de Korean Ssangyu naar Praag vertrokken. In de bus zat ik naast een vrouw uit Indonessie die al heel vaak in Nederland was geweest en ik dus niets uit hoefde te leggen, ook wel een keer fijn, ze wist zelfs waar weert lag.

Gister hebben we verder nog veel gezien in Praag en ik heb een aantal kaarten verstuurd, dus misschien krijgen jullie er wel binnenkort 1.

Ik ga nu weer verder, als ik de z en de y heb omgewisseld ligt dat aan het toesten bord, maar ik heb geen tijd om het te veranderen.

Groetjes uit Praag,

Suzanne

• 09 Oktober 2010 - 08:10

Susan:

hey suus

wat leuk om al die verhalen te lezen...nu lijkt het of je helemaal niet zover weg bent. het klinkt allemaal reuze gezellig met al die verschillende nationaliteiten om je heen.

groetjes susan

• 11 Oktober 2010 - 07:58

Mam:

Ha Suus
    Je zit daar wel erg centraal. Al heel wat hoofdsteden bezichtigd zie ik. Leuk is dat naast het studeren en kennismaken met heel veel verschillende mensen met andere nationaliteiten. We zetten Mari vrijdag voor je op het vliegtuig voor een weekendje Weerts.

Groetjes Mam

Verslag uit: Tsjechische Republiek, Praag

Suzanne

Hallo, Ik ben op dit moment student vrijetijdsmanagement aan de NHTV in Breda, daarvoor ga ik het eerste half jaar van mijn 3de jaar als uitwisselingsstudent naar Krems an der Donau in Oostenrijk, hier zal ik aan de fachhochschule van Krems leisure and tourism studeren. En op deze site zal ik proberen jullie op de hoogte te houden van mijn ervaringen. Als je vragen hebt kun je me altijd mailen op 080848@nhtv.nl Groetjes Suzanne

Actief sinds 21 Juni 2010